HCL.HR

Još jedan poznati glumac pridružio se seriji The Last of Us

Zoran Žalac 08.12.2021.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Došlo je do male promjene u glumačkoj postavi TV serije The Last of Us. Glumcima se pridružio Nick Offerman u ulozi Billa.

Portal Variety izvještava kako je usred snimanja TV serije The Last of Us došlo do promjene u glumačkoj postavi. Glumac Con O’Neill, koji je trebao glumiti Billa, morao je odustati od te uloge zbog konflikta u svom rasporedu. Zamjena mu je već pronađena pa će Billa glumiti Nick Offerman. 

Offerman je dobro poznat po svojoj ulozi u humorističnoj seriji Park and Recration, kao i po svojim veličanstvenim brkovima. Izgledom je prilično podudaran s Billom – samo još treba pustiti kosu.

Bill je u prvoj The Last of Us igri imao malu, ali značajnu ulogu. Nije poznato hoće li u seriji dobiti veću minutažu, no s obzirom na to da će fokus u seriji biti više na likovima, a manje na akciji, vjerojatno će Bill imati više pozadinske priče te će biti prikazana veza s njegovim partnerom.

Komentari (7)

  • Strahinja Radonjic

    08.12.2021 - 13:01

    Jel primetio neko kako su odvratni strani mediji po pitanju TLOU serije? Znači konstantno samo bombarduju sa vestima kao da svaki dan izlazi nešto novo od informacija…. Znači idu do te mere da u svojim člancima pokazuju, teaser-e, prve scene, sve potvrđene i nepotvrđene likove, “špijunske” fotke, “procurele” scene/kadrove/fotke i uopšte da ne nabrajam dublje. Odvratno…. HCL lepo i pošteno kad zaista postoji neka nova informacija onda je i objave a ova strana go*na… Prevario sam se dva puta i otvorio strani članak da ne pročitam ništa šta je u naslovu i ne više…

    • HeimdallTheWhite

      @Strahinja Radonjic, 08.12.2021 - 14:57

      Cekiraj The Last Of Us Updates stranicu na Twitteru. BOLEST!

    • Dajsikeks

      @Strahinja Radonjic, 08.12.2021 - 17:22

      Zato što je to business danas, mora netko prvi biti kako bi privuklo čitatelje. Osim toga HCL nije glavni fokus na filmove i serije

  • SanKa

    08.12.2021 - 16:01

    fantastican odabir

  • Arthur

    08.12.2021 - 19:36

    Ne znam kako će on odgovarati u svemu tomu i kakva će serija biti ali nešto mi govori da će ovo ispadti dobro s obzirom na glumce i kakva jr priča igre. Ja se nadam uspjehu.

  • sparrowpunk

    08.12.2021 - 19:53

    Nije li ovaj glumac bio u onom filmu Obitelj Miller? Glumio je onog detektiva…. A tko će glumiti njegovog partnera Franka?

  • Dragan[MKD]

    09.12.2021 - 15:45

    Con O’Neill je po meni više sličan Billu, ali i ovaj odabir nije loš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?