HCL.HR

Još jednom je odgođen izlazak Sims konkurencije Life by You

Zoran Žalac 03.02.2024.   •   0 komentara


Simulacijsku igru Life by You nećemo igrati u trećem mjesecu kako je bilo planirano, već sredinom 2024. godine.

Simulacije života nisu baš jednostavne za izvesti, pogotovo kad su ambiciozne poput igre Life by You. Istu smo trebali igrati još krajem prošle godine pa je bila prebačena na treći mjesec 2024. Sad pak doznajemo kako je lansiranje early access verzije ponovno odgođeno, ovaj put za 4. 6. 2024.

Developeri iz Paradox Tectonica navode kako je ova odgoda izravni odgovor na reakcije zainteresirane publike koja je imala dosta kritika oko igre. Studio ističe kako će u tri dodatna mjeseca raditi na eliminiranju bugova, poboljšavanju performansi igre, kreiranju realističnih likova te rafiniranju gameplaya. Kažu kako nema garancije da igra neće biti odgođena i treći put, ali su uvjereni da će ispoštovati ovaj rok.

 

U slučaju da prvi put čujete za ovu igru, Life by You i donosi poznati recept upravljanja životima virtualnih čovječuljaka. Za razliku od Sims igara, ovdje će svijet biti u potpunosti otvoren i neće biti učitavanja između zgrada ili dijelova grada. Life by You postavit će se kao potpuno fleksibilna sandbox igra u kojoj će svatko moći postaviti svoja pravila i modificirati svaki segment igre, uključujući i skriptirana ponašanja. Igrači će moći sami kreirati svoje razgovore, zadatke, scenarije, objekte i sl., a potom ih slobodno dijeliti s drugima.

Life by You je u razvoju ekskluzivno za PC platformu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?