HCL.HR

Još se stignete prijaviti za Hrvatski Telekom e-Ligu i osvojiti taj PlayStation 5

Igor Belan 21.10.2020.   •   1 komentara


Prijave se brzo popunjavaju, ali još ima mjesta. Prijavite se na vrijeme, predstavljajte svoj klub u velikom FIFA natjecanju i osvojite taj PlayStation 5.

Prijave za Hrvatski Telekom e-Ligu otvorene su prekjučer, a iako je navala domaćih igrača Fife poprilična – kažu nam da mjesta još ima. Prijaviti se možete ovdje sve do kraja dana 22. listopada.

Podsjetimo, ovom jedinstvenom FIFA 21 natjecanju mogu pristupiti čak 1024 igrača, a ukoliko imate barem 18 godina i građanin ste Hrvatske, dobrodošli ste prijaviti se i napokon testirati jeste li toliko dobri u FIFA igrama koliko vam ekipa iz ulice kaže da jeste.

Tko zna, možda ste toliko dobri da dobijete i tu glavnu nagradu – PlayStation 5.

U natjecanju sudjeluju i četiri hrvatska prvoligaška kluba: GNK Dinamo, HNK Hajduk, HNK Rijeka i NK Osijek. Prijaviti se možete na službenoj stranici natjecanja, a prilikom prijave morate samo spomenuti koji od tih klubova podržavate, odnosno koji klub ćete vi predstavljati kroz cijelo natjecanje.

Svaki od navedenih klubova primiti će maksimalno 256 igrača pod svoje okrilje, a u kasnijoj fazi natjecanja, na samom finalu, najbolji predstavnici svojih klubova borit će se za tu bijelu, next-gen konzolu. I to uz pomoć stvarnih nogometaša iz klubova koje su izabrali!

Ako niste pratili, igrat će se FUT u Fifi 21 na PlayStationu 4 putem Challengermode platforme, a sva komunikacija s igračima odvijat će se putem službenog Discorda lige. No lako za to, prvo se morate prijaviti – bez toga ništa.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Rogue Stallion

    21.10.2020 - 20:29

    Previše truda za podosta slabu nagradu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?