HCL.HR

Još se stignete prijaviti za naše putovanje na Gamescom

Igor Belan 30.07.2012.   •   2 komentara   •   HCL objave


Mnogi su se prijavili za naše veliko gamersko putovanje, no mjesta u autobusu za Gamescom još ima pa smo odlučili otvoriti izvanredne prijave.

Potvrđeno je! Za 18 dana sjesti ćemo u autobus s nešto manje od 30 naših čitetalja i zaputiti se na najveći gamerski sajam godine – Gamescom 2012! Službeni plan puta već ste vidjeli na stranicama partnera nam Guru Gaminga pa ne treba ni reći da nas svih zajedno očekuje nezaboravno gamersko putovanje. No budući da još ima mjesta u našem turističkom autobusu pronašli smo način da produžimo prijave za put još nekoliko dana. Točnije, naše izvanredne prijave sada su otvorene te traju od danas pa do sljedeće nedjelje, 5. kolovoza.

Kako biste se prijavili u krugu izvanrednih prijava samo nam se morate javiti do 5. kolovoza s vašim osobnim podacima (ime, prezime, broj telefona) na mail adresu [email protected]. Tada ćete od nas dobiti više informacija o raznim detaljima koji vas mogu zanimati, uključujući i način plaćanja. Treba samo napomenuti da će cijena ovih izvanrednih prijava morati biti malo viša od cijene koju će platiti oni koji su se prijavili u regularnom dijelu. Govorimo o cijeni višoj za oko 100 kn, malo nižoj ili višoj ovisno o tome koliko vas se izvanredno prijavi, a razlog za povećanje krije se iza avansnog plaćanja hostela.

Nadamo se da još ima onih koji se jednostavno grizu što se nisu prijavili do jučer te koji će iskoristiti ovu “izvanrednu” priliku da nam se pridruže. Više informacija o putovanju provjerite na već spomenutoj službenoj stranici puta.

Komentari (2)

  • AlienWare1

    01.08.2012 - 16:24

    Hoce biti put i iduce godine? Majke mi, netko odozgore ne zeli da idem. Prosle godine maturalac, ove posao.

    • Ementaler

      @AlienWare1, 02.08.2012 - 15:01

      Šteta što ne možeš s nama, a za sljedeću godinu još nemamo nikakve planove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?