HCL.HR

Julie Larson-Green je nova voditeljica Microsoftove Xbox grupe

ToxarE 11.07.2013.   •   2 komentara


Umjesto Dona Mattricka koji je otišao u Zyngu na budućim Microsoftovim konferencijama vjerojatno ćemo viđati novu voditeljicu Xbox grupe – Julie Larson-Green.

Microsoft je danas obavijestio javnost o restrukturiranjima koja su se odvila unutar tvrtke, a gamerima najvažnija promjena među njima odnosi se na novo lice koje će zamijeniti donedavnog Don Mattricka koji se zaputio prema Zyngi. Microsoftov odjel interaktivne zabave i poslovanja (čiji je voditelj bio upravo Mattrick) tako je zamijenjen odjelom uređaja i studijskog inženjeringa koji obuhvaća razvoj cjelokupnog Microsoftovog hardvera, a na čelo te grupe postavljena je Julie Larson-Green, bivša voditeljica Windows divizije. Za razvoj operativnog sustava za Xbox One brinut će zasebna, nova grupa unutar tvrtke.

Izgledno je dakle da će Julie Larson-Green krasiti Microsoftove pozornice na velikim konferencijama, a hoće li uvijek biti samouvjerena i blago nasmijana kao bivši ‘Don’ ili će umjesto toga zauzeti iskreni pristup po uzoru na konkurenciju – to ćemo tek vidjeti.

Komentari (2)

  • MattSim

    11.07.2013 - 17:02

    Jebote kolko sranja mjenjaju. Konzole su vec otkad u punoj proizvodnji (barem mislim posto je toliko prednarudzba) a oni jos uvijek drasticno mijenjaju stvari. Brijem da ce taj X1 imat 10GB updateova prvi tjedan :p

  • drazensi

    11.07.2013 - 20:38

    iskreni pristup po uzoru na konkurenciju?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?