HCL.HR

Juraj Šebalj provozao se viljuškarom po Monaku u HCL Pidžama Partyju

Zoran Žalac 17.05.2020.   •   2 komentara   •   HCL objave


Proklizivalo se u zavojima na sedmom HCL pidžama partyju, a gume su se trošile dok smo se utrkivali s rally prvakom Jurjem Šebaljom.

Dok čekate da se se stvarna automobilistička natjecanja vrate na kalendar, mi vam donosimo naš virtualni obračun u vožnji pomoću tipkovnice. U HCL Pidžama Partyju ugostili smo rally prvaka Jurja Šebalja te smo ga podvrgnuli različitim disciplinama – vozili smo limuzine, bolide, traktore pa čak i viljuškare.

Juraj nam je također otkrio koja mu je simulacija rallyja najdraža te s kojim je automobilom razvio posebno drag odnos, a detaljno nam je pojasnio i koje sve kvalifikacije netko mora imati da bi mu bio suvozač u rallyju.

Juraj se upustio i u Pidžama Party izazov u kojemu je unutar 60 sekundi morao nabrojati što više pojmova na određeno slovo te ih povezati s gamingom. Zbog tehničkih poteškoća tu je imao jedan kvalifikacijski krug da bi na kraju nabrojao sedam pojmova te se izjednačio s Ivanom Šarićem na začelju ljestvice koja izgleda ovako:

  1. Vojko V – 9 bodova
  2. Dario Juričan, Luka Bulić, Saša Lozar – 8 bodova
  3. Juraj Šebalj, Ivan Šarić – 7 bodova

I u ovoj epizodi nagradili smo gledatelje koji su nam poslali fotke svojih starih gaming uređaja. Sretni dobitnici Croteamove kolekcije igara sufajdomrcina, fmariorezar2032, ivo_gaming_.

Čestitamo dobitnicima, a svi vi ostali imate priliku dobiti nagradu u sljedećoj epizodi HCL Pidžama Partyja. Kao nagradu dijelimo igru koju smo igrali u ovoj epizodi – Ultimate Racing 2D za PC. S obzirom da smo i mi u igri vozili svašta, ovoga puta od vas tražimo da uslikate svoje najdraže prijevozno sredstvo – automobil, bicikl, kombajn – prihvaćamo skoro sve osim magarca, s napomenom da to prijevozno sredstvo vi koristite – nemojte nam slati Mercedese iz svojih snova. Svoje slike postavite na Instagram ili Facebook uz hashtag #HCLpidžamapartya mi ćemo dobitnike proglasiti u idućoj epizodi.

Napominjemo da se sljedeće epizode HCL Pidžama Partyja više neće prikazivati subotom u dosadašnjem terminu. Novi termin emitiranja emisije najavit ćemo uskoro.

Komentari (2)

  • Reponja123

    17.05.2020 - 19:47

    Najbolji stream do sada

  • Aldin219

    17.05.2020 - 22:17

    Sljedeci stream CS 1.6

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?