HCL.HR

Just Cause 3 neće imati multiplayer po izlasku igre

Stjepan Fikter 19.11.2014.   •   0 komentara


Treći dio Just Cause serijala neće odmah imati mogućnost multiplayer igranja iako su developeri oduševljeni s mrežnim modom za Just Cause 2 koji je stvoren od strane fanova igre.

Developer Avalanche Studios nedavno je najavio Just Cause 3, a sada su se oglasili i po pitanju multiplayer komponente. Kažu da po izlasku igre neće biti dostupna, no nije nemoguće da se pojavi jednog dana, bilo to službeno od developera ili opet od strane fanova koji su omogućili i mrežno igranje u Just Causeu 2 kroz poseban mod.

Suosnivač Avalanche Studiosa Christofer Sundberg, za Game Informer izjavio je: “Mod je apsolutno fantastičan. Mi tim dečkima puno dugujemo. Oni su zapravo podržali igru i omogućili da ostane živa još godinama nakon izlaska. Mi ne očekujemo da će fanovi napraviti multiplayer za Just Cause 3, ali u jednom trenutku morali smo se odlučiti gdje nam je fokus. Naša snaga je u sandbox iskustvu i mi želimo dostaviti odlično Just Cause 3 iskustvo.”

Točan datum kada bi trebali zaigrati novi Just Cause naslov još nije otkriven, no poznato je kako izlazi iduće godine za PC, PS4 i Xbox One.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!