HCL.HR

Juventus nije licenciran ni u Football Manager 2020

Zoran Žalac 05.11.2019.   •   1 komentara


Zahvaljujući ekskluzivnom dogovoru s Konamijem, nogometni klub Juventus nema pravo pojaviti se pod tim imenom ni u menadžerskoj igri Football Manager 2020.

Football Manager 2020 prošlog je tjedna dobio svoju beta verziju i igrači su odmah uočili nešto neuobičajeno. Naime, u prvoj talijanskoj ligi jedan od istaknutih klubova nosi naziv “Zebre“. Kako u stvarnosti nema kluba pod tim imenom, barem ne u Serie A ligi, brzo je odgonetnuto da se radi o Juventusu čiji je ekskluzivni dogovor s tvrtkom Konami utjecao i na Football Managera.

Ranije ove godine Juventus je prava na korištenje imena, grba i dresova udijelio tvorcima igre eFootball PES 2020 pa je FIFA tako morala koristiti naziv Piemonte Calcio, što je zvučalo pomalo smiješno. U usporedbi, međutim, Piemonte Calcio i nije tako smiješan naziv pokraj “Zebre”.

Srećom, kako je slučaj sa svim nelicenciranim sadržajima u Football Manager igrama, ovo se može brzo popraviti. Stranica Sortitoutsi već sada nudi popravke imena svih nelicenciranih klubova i liga, a možete ih preuzeti ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • KPsrna

    05.11.2019 - 09:57

    preloše, igram baš s Cagliarijem i cijela liga licencirana, jedino AC Calciopoli neda svoj grb i ime… hvala na linku!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?