HCL.HR

Južna Koreja kaže da nam stiže Silent Hill: The Short Message

Zoran Žalac 26.09.2022.   •   2 komentara


Južnokorejski odbor za dobne rejtinge igara otkrio je nešto zvano Silent Hill: The Short Message. Znamo da je igra, no pitanje je – kakva?

Nastavlja se trakavica s misterioznim igrama iz serijala Silent Hill, koje nikako da budu najavljene unatoč sili glasina i navodnih materijala koji svako malo procure. Sad smo doznali potencijalni naziv jedne od mogućih igara – Silent Hill: The Short Message.

Naime, taj se naziv pojavio u bazi podataka južnokorejskog odbora za dobne rejtinge igara. Vrlo se često takvi podaci na kraju pokažu istinitima, pa je moguće da neka od budućih Silent Hill igara doista nosi podnaslov The Short Message.

Međutim, ostaje otvoreno pitanje radi li se tu stvarno o nekom Silent Hillu za uređaje na kojima se svi igramo, ili možda o nekoj kockarskoj igri za Pachinko mašine u Japanu. S Konamijem nikad ništa nije sigurno!

Kako na Tokyo Game Showu nije bilo nikakvih najava, moguće je da ćemo za otkrivanje “kratke poruke” Silent Hilla morati pričekati još nekoliko mjeseci. Ili možda neki totalno nasumični utorak ili četvrtak. Ti mi dani zvuče sumnjivo.

Komentari (2)

  • mili1985

    26.09.2022 - 09:54

    Jes, utorak mi je najsumLJiviji dan u tjednu!

  • Klaudio89

    03.10.2022 - 16:49

    Na kraju će i ta glasina biti odbačena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?