HCL.HR

Navodno su u razvoju najmanje dvije različite Silent Hill igre

Josip Klanfar 02.07.2021.   •   2 komentara


Do nekidan nismo mogli reći s sigurnošću tko radi na novoj Silent Hill igri, a već danas možemo reći kako su u razvoju najmanje dvije različite igre vezane za taj horor serijal.

Poslije ružnog dolazi lijepo znale su reći starije generacije, a ovotjedne vijesti vezane za Silent Hill tome idu u prilog. Ako uzmemo u obzir da se unazad dva dana nagađalo tko bi mogao raditi na igri iz tog popularnog serijala, veliki je napredak da danas gotovo sigurno možemo reći kako je ta čast pripala timu Bloober. Ali, tu novosti ne staju pa možemo reći kako postoji pouzdana informacija da se radi na najmanje dvije različite Silent Hill igre.

Prema izvješću portala VGC, Bloober Team doista razvija Silent Hill, barem ako je suditi po njihovom anonimnom, ali provjerenom izvoru. Isti izvor tvrdi kako je Konami unajmio istaknuti japanski studio da radi na drugoj, različitoj Silent Hill igri koja bi trebala odstupati od ostalih igara u serijalu. Koliko je to točno i koji je studio u pitanju – za sada ne znamo.

Osim toga, izvor tvrdi kako Konami planira u sklopu ove inicijative napraviti nešto poput nove Castlevanije i Metal Gear Solida, ali tu informaciju uzmite s većom dozom rezerve. Bilo kako bilo, mi ćemo vas nastaviti obavještavati o ovoj temi kako informacije budu pristizale, a ako je suditi po trendu u zadnjih nekoliko dana, sljedeća vijest mogla bi uslijediti uskoro.

Komentari (2)

  • djosic85

    02.07.2021 - 11:35

    Bilo bi dobro da jedna bude remake jedinice

    • Lazy

      @djosic85, 03.07.2021 - 08:41

      To bi bilo premium, pre pre dobro da bi bila istina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?