HCL.HR

Karateka sutra dolazi na X360 – verzije za PC, PS3 i iOS će kasniti

Renato Pedišić 06.11.2012.   •   0 komentara


HD prerada Karateke Jordana Mechnera već će sutra biti dostupna na Microsoftovom digitalnom servisu, dok će ostale verzije kasniti još neko vrijeme.

Jordan Mechner nam je trenutno možda najdraža osoba u gamingu, a njegovim naslovima poput Prince of Persia serijala i The Last Expressa i dan danas znamo posvetiti ponešto vremena.

Sutra, kako je otprije poznato, na XBLA servis dolazi nova vizija Mechnerove Karateke na kojoj je i on sam osobno sudjelovao, a osim unaprijeđenog vizualnog izgleda, u igri nas očekuje i navodna promjena u samoj srži gameplaya. Kako je Mechner odavno poznat kao veliki vizionar ne sumnjamo da će i ovaj naslov biti veliki uspjeh za njega i ostatak ekipe koja se sačinjava od dobitnika Grammyja Christophera Tina (Civilization IV), Jeffa Matsude (Batman: The Animated Series) te još nekoliko talentiranih pojedinaca.

O otprije najavljenoj Wii U verziji igre sada nismo čuli niti riječi, ali su zato potvrđene verzije za PC i PlayStation 3 koje bi navodno trebale izaći paralelno s dovršenom iOS inačicom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?