HCL.HR

KeyWe će nam predstaviti poštanske avanture u ulozi kivi ptica

Stjepan Fikter 18.02.2021.   •   0 komentara


Neobični poštanski ured poprište je nove kooperativne igre u kojoj glavnu ulogu imaju dvije kivi ptice, a morat će se snalaziti uz pomoć skakanja, zamahivanja i kljucanja.

Ako možemo kooperativno kuhati, zašto ne bi mogli i kooperativno brinuti o pošti? I to u ulozi kivi ptica? Upravo takve avanture moći ćemo doživjeti u KeyWe, simpatičnoj igri koja nas smješta u neobični poštanski ured. Glavu ulogu imat će Jeff i Debra, dvije kivi ptice koje logično nemaju ruke pa poštanski posao nije baš tako jednostavan više.

Naši ptičji junaci morat će se snalaziti uz pomoć skakanja, zamahivanja i kljucanja jer je poštanski ured pun poluga, zvona i dugmeta koje šalju poštu i poruke korisnicima. Naravno, nitko ne voli kada pošta kasni pa će se naši junaci morati pobrinuti da sve stiže na vrijeme.

Osim kooperativnog načina igranja, bit će moguće i samostalno sudjelovati u poštanskim avanturama. Kao što je to već i običaj u zadnje vrijeme, naše ptice moći ćemo i virtualno sređivati. Kada točno? Nije otkriveno, no KeyWe igramo ove godine na PC-u, PlayStation platformama, Xbox platformama i Switchu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?