HCL.HR

Kickstarter uspješnica Shadowrun Returns dolazi u lipnju

Renato Pedišić 10.04.2013.   •   3 komentara


Proizvođač Harebrained Schemes najavio je kako njihova Kickstarter uspješnica Shadowrun Returns dolazi u lipnju dok će se prednarudžbe na Steamu krenuti krajem ovoga mjeseca.

Shadowrun Returns je Kickstarter uspješnica koja je tijekom svoje kampanje uspjela prikupiti gotovo dva milijuna dolara kroz 36 tisuća donatora. Rezultat onoga što su financirali ti ljudi bit će vidljiv u lipnju tekuće godine kada Harebrained Schemes namjerava izbaciti gotovu verziju Shadowrun Returnsa.

Igra će se primarno distribuirati preko Steama, s tim da će prednarudžbe za igru na toj platformi početi 29. travnja. Prednarudžbe su već sad omogućene na službenoj stranici Shadowrun Returnsa, a bonusi koji se dobiju tim načinom naručivanja, kao i sam Collector’s Edition, prestat će biti dostupni dan prije početka Steamovih prednarudžbi.

Oni koji ne žele igru na Steamu te žele uživati u igri bez DRM-a moći će ju kupiti preko službene stranice Harebrained Schemesa, ali tako neće biti u mogućnosti pristupiti sadržaju koji je kreirala igrina zajednica na Steamu. Android i iOS verzije također neće imati pristup tom sadržaju, iako je natuknuto da bi mogla postojati mogućnost dodavanja najboljih kreacija zajednice u te verzije igre.

Što se tiče verzije za Linux, najavljeno je kako bi se ona trebala pojaviti u “razumnom periodu nakon izlaska igre”, a oni koji pričaju njemački, francuski ili talijanski bolje nego engleski također će se trebati strpjeti za prevedene verzije igre. Dodatne stvari, nove mape i priče iz Shadowruna pojavit će se poslije izlaska igre u sklopu plaćenog DLC-a, ali oni koji su igru podržali na Kickstarteru neće morati platiti dodatni iznos za Berlinsku kampanju.

Ako još ne znate za Shadowrun Returns, upoznajte se s njim kroz snimku alpha gameplaya koja prikazuje klasične elemente turn-based RPG-a.

Komentari (3)

  • Flissie

    10.04.2013 - 12:00

    prvi

    • kuky90

      @Flissie, 10.04.2013 - 16:06

      u ustima si dreka mrvi

    • kuky90

      @Flissie, 10.04.2013 - 16:06

      🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?