HCL.HR

Killer Bean bi mogla biti najneozbiljnija ozbiljna igra ovog ljeta

Zoran Žalac 11.06.2024.   •   1 komentara


Igra rađena po animiranom filmu Killer Bean Forever ovoga će ljeta dobiti svoju ozbiljnu igru neozbiljne tematike.

Kako podnijeti činjenicu da moramo čekati još više od godinu dana na GTA 6? Možda vam to lakše legne uz igru Killer Bean koja spaja otvoreni svijet i akciju igara kao što su Just Cause i Max Payne. Igra rađena po istoimenom filmskom serijalu najavljena je još prošlog ljeta, a sada smo dobili okvirni datum izlaska i potvrdu da stiže na konzole.

Killer Bean će prvo ovoga ljeta biti lansiran u early accessu na PC platformi, a po dovršetku early acessa (u trajanju godinu ili dvije) bit će lansirana za PlayStation, Xbox i Nintendo Switch konzole.

U Killer Beanu vi ste agent Jack “Killer” Bean koji otkrije da je njegova matična organizacija korumpirana. Nakon toga se drugi agenti okreću protiv njega i slijedi napucavanje u usporenom vremenu dok se lik baca po zraku i break dancingom se izmiče protivničkoj paljbi.

Igra je zamišljena kao roguelike tip pucačine u kojoj su misije proceduralno generirane. Svako pokretanje kampanje tako će imati različite zadatke na različitim lokacijama i s drugačijim likovima.

Komentari (1)

  • sallaD

    11.06.2024 - 17:14

    Mogla bi biti fora kao ‘Total Overdose’ igra ako KB bude skroz okej igra, no s druge strane nekako mislim da će većina ljudi odigrati iz čiste zezancije unatoč kako igra ispadne.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?