HCL.HR

Killer is Dead je nova igra Goichi Sude, imamo trailer i screenshote

Igor Belan 18.01.2013.   •   4 komentara


Suda51 predstavio je svoju novu igru koja je grafičkim stilom i donekle tematikom povezana s Killer7 i No More Heroes. Prvi screensi izgledaju odlično!

Studio Grasshopper Manufacture otkrio je prve detalje, screenshote i trailer za njihovu novu veliku igru – Killer is Dead. Riječ je o novoj igri proslavljenog developera Goichi Sude poznatog i kao Suda51, a upravo on je i otkrio prve detalje u intervjuu za japanski Famitsu (preveo Polygon).

Suda51 je objasnio kako Killer is Dead nastavlja tamo gdje su No More Heroes i Killer 7 stali, no unatoč tome nije riječ o direktnom nastavku na ni jedan od tih naslova. Igrin protagonist zove se Mondo Zappa, ima 35 godina i kibernetička pojačanja u tijelu, a znate da je opak kada mu je glavna misija u igri da ubija ubojice. Činiti će to posebnim mačem za blisku borbu, ali i kibernetičkom rukom koja se može transformirati iz vatrenog oružja u bušilicu i slično. Već iz ovog opisa vidite da Suda51 i s ovom igrom planira njegovati svoj jedinstveni over the top stil, kako tematikom i pričom, tako i grafički. Najbolji uvid u to dati će vam japanski trailer za igru koji je jučer objavio Famitsu.

Killer is Dead bi trebao izaći za PS3 i X360 ovog ljeta u Japanu dok datum izlaska na zapadu još nije poznat. Imamo i galeriju s prvim screenshotima iz igre pa ako pored pokrenih sličica preferirate one statične, provjerite si i to.

Komentari (4)

  • armin221186

    18.01.2013 - 09:42

    Suda51 je lud,kakve samo ideje ima 😀

  • sajo

    18.01.2013 - 13:46

    prelijepo izgleda

  • hellcome

    19.01.2013 - 12:54

    ovo nista nije novo,spoj dmc i evil deada =P

  • Lazy

    20.01.2013 - 17:07

    Wau, ovaj artistički izražaj u igri je vrh, kad se samo sjetim Killer7…sa mi je žao što je nisam do kraja riješio!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?