HCL.HR

Killer Is Dead potvrđen za europsko tržište

nebel 31.01.2013.   •   3 komentara


Izdavačka kuća Deep Silver postigla je dogovor s razvojnim timom Grasshopper Manufacture te će ovoga ljeta na europskom tržištu distribuirati njihovu novu igru Killer Is Dead.

Osebujni japanski kreator igara Goichi Suda nedavno je otkrio prve detalje svog novog projekta koji nam stiže pod nazivom Killer Is Dead. Detalji su bili očekivano maštoviti, ali se nismo mogli u potpunosti veseliti toj igri jer je bila najavljena samo za japansko tržište. Danas, međutim, imamo drugačiju vijest – igra je potvrđena za europsko tržište, a u verzijama za X360 i PS3 distribuirat će ju izdavačka kuća Deep Silver.

Ukoliko su vam spomenuti detalji o igri promakli, ukratko rečeno Killer Is Dead nastavlja ondje gdje su stale prijašnje igre u režiji Sude51 (Killer 7, No More Heroes), a nosi i njihov specifični cel-shaded grafički stil. Priča je smještena u blisku budućnost i pokriva, između ostaloga, temu turizma na Mjesecu.

Glavni lik je Mondo Zappa koji putuje po svijetu i eliminira druge ubojice, očito povezane s reketarenjem i ilegalnim dilanjem ljudi na Mjesec. Ili pretjeranim korištenjem kibernetičkih nadogradnji koje ih pretvaraju u krvoločne robote koji će porobiti svemir. Sve je moguće. U bilo kojem slučaju, nešto više otkrit će vam sljedeći trailer:

Komentari (3)

  • Me666

    31.01.2013 - 15:30

    Koch se razmahao… vidjet ćemo gdje će ga to dovesti 🙂

  • sajo

    31.01.2013 - 20:33

    pomalo u fazonu Sin Citya

  • n4ToCkA

    31.01.2013 - 22:00

    Rhapsody – Wizards last rhymes

    Savrseni izbor muzike za trailer

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?