HCL.HR

Killzone: Shadow Fall pozlatio, pogledajte 13 minuta gameplaya s TGS-a

Žarko Ćurić 22.10.2013.   •   2 komentara


Više članova Guerrila Games studija objavilo je na svojim Twitter profilima da je Killzone: Shadow Fall, njihov PS4 launch naslov, ušao u gold fazu izrade te je spreman za dupliciranje i distribuiranje.

Mnogi gameri posljednjih dana strahuju za nove odgode launch igara sljedeće generacije, budući da smo u proteklih pola mjeseca svjedočili odgodi nekih od najzanimljivijih next-gen naslova, Watch Dogsa i Drivecluba.

Na svu sreću, Killzone: Shadow Fall definitivno stiže na police usporedno s izlaskom PlayStationa 4, budući da su se momci i curke iz Sonyjeva studija Guerilla Games pohvalili na svojim Twitter profilima da je igra ušla u gold fazu proizvodnje. Gold faza proizvodnje je termin koji označava da je videoigra u potpunosti gotova te je spremna za umnažanje i distribuiranje.

Osim toga, ekipa iz nizozemskog studija potvrdila je da će sve kompetitivne multiplayer DLC mape biti potpuno besplatne, a svi članovi PlayStation Plus kluba će imati priliku besplatno iskušati multiplayer segment 28. i 29. prosinca.

Uz to, na internet su doplivale neke nove, čišće snimke gameplaya iz igre, snimljene direktno iz nedavne demonstracije na Tokyo Games Showu. Pogledajte stoga 13 minuta gameplaya u 1080p razlučivosti kroz video priložen ispod. Sam gameplay počinje oko 5-te minute.

Komentari (2)

  • kiki1984

    22.10.2013 - 10:01

    predobro izgleda…dobro,zna li se kad vise dolazi ps4 kod nas,oni mulci iz santa domenice kao da su s marsa pali?!

    • afterlife

      @kiki1984, 22.10.2013 - 15:14

      meni su odgovorili 17.01,kao da nije sluzbeno al da je sigurno tada! mene zanima hoce li podrzavat sony pulse headset,jer mjenjaju pricu da hoce,pa mozda,pa na kraju hoce(s updatom)…pa da na kraju isadne da nece

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?