HCL.HR

Kinezi slave godinu svinje, a GOG nas tim povodom časti velikim sniženjima

Hrvoje Smoljić 18.02.2019.   •   3 komentara


Znali vi to ili ne, po kineskom se kalendaru nalazimo u godini svinje! Pa kad je već tako, digitalna trgovina GOG.com nam je odlučila omogućiti neumjerenost u igrama nudeći brojna sniženja.

Znate ono kad ljudi iskoriste i najmanju moguću prigodu da naprave neku proslavu? Poput imendana tetkine susjede? E, pa takve su digitalne trgovine igrama u zadnje vrijeme i nimalo se ne žalimo. Ovog puta digitalna trgovina GOG.com obilježava kinesku Novu godinu te nas tom prigodom časti sniženjima na brojne igre.

Lantern Festival Sale tako nudi uistinu širok raspon igara – od onih starijih, pa sve do nedavno izašlih. Nađe se tu i pokoja rasprodaja čitavog kataloga igara određenog proizvođača kao što je EA.  Idealna je to prilika za ugrabiti starije igre koje ste možda preskočili budući da ih je velik broj na 75%-tnom popustu. Igre poput Mafie 3, Dead Space-a, Darksidersa 2, Crysisa i Jade Empirea. Dodatni popusti za izdvojiti su već standardni popust na Witcher 3 te igre poput strateškog Frostpunka, indie naslova Moonlighter i nedavno izašlog Darksidersa 3.

Ukupno 200 igara je obuhvaćeno ovom akcijom koja traje do 25. 2. pa je svakako nemojte propustiti. Barem kako bi mogli reći da neku igru konačno imate u svojoj kolekciji.

Komentari (3)

  • mili1985

    18.02.2019 - 21:11

    Ako nema Hogs of War kao vrhunac ponude, onda je lame.

  • Ctrl_Alt_Del

    19.02.2019 - 17:53

    Jel ima Na Drini ćuprija?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?