HCL.HR

Kingdom Come: Deliverance dobio datum izlaska alpha verzije

Stjepan Fikter 06.10.2014.   •   2 komentara


Od 22. listopada imat ćemo priliku ući u mali dio Kingdom Come svijeta. Prva alpha verzija stiže bez testiranja borbe i jahanja konja, ali će se se moći istražiti i obaviti nekoliko zadataka u selu.

Developer Warhorse otkrio je kako će od 22. listopada biti dostupna alpha verzija njihovog realističnog srednjovjekovnog RPG-a Kingdom Come: Deliverance. S početnom verzijom, developeri žele testirati kako će igra raditi na različitim računalima pa će biti dostupan samo mali dio svijeta koji će se onda nadograđivati na tom temelju. Samim time, borba i jahanje konja neće biti odmah dostupni, ali će se moći istražiti nekoliko mini zadataka koji se nalaze u selu te će se moći promatrati dnevne rutine računalno upravljanih likova.

Iako ovo ne zvuči pretjerano interesantno zbog male količine sadržaja, Warhorseov šef Daniel Vavra kaže da je plan polagano dodavati nove značajke svakih nekoliko mjeseci. Pristup testiranju imat će igrači koji su podržali razvoj igre, odnosno oni koji su pomogli prikupiti preko dva milijuna dolara putem crowdfunding kampanje. Za testiranje će biti potrebno imati Steam, a u slučaju da se netko od donatora odlučio na PS4 ili Xbox One verziju igre, također će imati pristup ranoj verziji, ali samo putem Steama. Više informacija o razvoju, alphi i kampanji možete saznati putem novog videa.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?