HCL.HR

Kofeinski horor Caffeine izlazi početkom idućeg tjedna

Stjepan Fikter 02.10.2015.   •   3 komentara


Kada se zbog ovisnosti o kavi počnu graditi svemirske postaje koje traže materijale za izradu sintetičkog kofeina, možete pretpostaviti da to neće dobro završiti.

U ponedjeljak, 05.10. stiže nam još jedna horor avantura iz prvog lica. Riječ je o Caffeine, prvoj od tri epizode čija se radnja odvija na napuštenoj svemirskoj postaji. Kako službeni opis kaže, radi se o psihološkoj horor avanturi u kojoj ćemo rješavati zagonetke vezane uz okolinu.

Ono što je interesantno kod ovog naslova je radnja igre gdje je svemirska postaja zapravo platforma za prikupljanje materijala koji je potreban za izradu sintetičkog kofeina. Developeri kažu da je cijela populacija u bliskoj budućnosti postala ovisna o kavi te kada je iste ponestalo na Zemlji, gdje drugdje tražiti nove izvore nego u svemiru. Kako je riječ o napuštenom prostoru, što se točno dogodilo sa stanovnicima saznat će se na klasičan način uz pomoć ljepljivih bilješki, audio zapisa, ploča i sličnih načina.

Svi zainteresirani mogu preuzeti demo putem Steama, a treba i naglasiti da se radi o kraćoj avanturi u trajanju do dva sata koja je zapravo uvod u drugu i treću epizodu.

Komentari (3)

  • ImraX

    02.10.2015 - 10:07

    Extra 😀 Veoma zanimljiva prica..Jedva cekam 😀

  • snooker

    02.10.2015 - 16:02

    mogli su radnju bez problema smjestiti u Hrvatsku jer su ovdje skoro svi ovisni o njoj

  • Artyom

    02.10.2015 - 19:53

    Igrao sam alpha demoe ove igre korz čitav njen razvoj. Igra je na UE4 enginu i i na mnogim djelovima ima ubervrhunsku grafiku!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?