HCL.HR

Koja je tvoja meta? Šest bitnih faktora za odabir pravog IT proizvoda

sponzorirani članak 20.10.2020.


Što tražite od vaših IT proizvoda? Na koje karakteristike ciljate kada birate što ćete kupiti?

Postoje proizvodi za koje pomislimo da će nas svojim funkcijama očarati i dovesti do naše krajnje odredišne mete i spremni smo se odlučiti za njih. Međutim, nakon što ih izaberemo i vratimo se u naš svakodnevni život odjednom shvatimo da ipak nedostaje ono što smo tražili.

Postoje trenuci u procesu kupovine u kojima mislimo da smo došli do kraja svojeg istraživanja, ali ono što mislimo da je kraj našeg istraživanja, kraj je samo jednog njenog poglavlja. Činjenica je da ne možemo pogoditi metu koju ne možemo vidjeti. Ako ne znamo koju korist želimo zadovoljiti s našim proizvodom, vjerojatno ćemo završiti s krivim.

Prije nego donesemo konačnu odluku potrebno je definirati svoje potrebe, prioritete i svrhu uporabe te se u skladu s njima informirati. Treba li nam novi laptop, tipkovnica, miš ili neki drugi proizvod s kojim ćemo biti efikasniji u određivanju svojih poslovnih zadataka. Želimo li nabaviti nove slušalice, tipkovnicu ili monitor kako bi lakše, brže i uspješnije pohađali online nastavu. Ili nam jednostavno potrebno malo odmora i zabave – uz gaming, crtanje ili možda najdražu glazbu.

Meta je cilj koji želimo postići. I ona mora imati svrhu. Većinu proizvoda sada kupujemo za poslovne i privatne svrhe, stoga nije svejedno što kupujemo. U nastavku donosimo na što sve trebamo pripaziti i koje su najbitnije mete o kojima trebamo voditi računa kod odabira pravog proizvoda.

One će nas sigurno dovesti do cilja i ispunjenja naših potreba i želja:

  1. Snaga
  2. Brzina
  3. Preciznost
  4. Doseg
  5. Doživljaj
  6. Kreativnost

Izaberimo najbolje, prošlo je vrijeme u kojem smo bili zadovoljni s prosječnim uređajima. Oni su ovdje da bi zadovolji našu metu, a na nama je jedino da odlučimo koja će to biti. Opskrbimo se vrhunskom tehnologijom i informatičkom opremom jer izgledi da pogodimo metu dramatično se povećavaju kada je ciljamo pravim proizvodom. POGODI I TI.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?