HCL.HR

Konačno je poznato koji će glumac glumiti Master Chiefa u Halo seriji

Hrvoje Smoljić 18.04.2019.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Halo serija živi, a glumac Pablo Schreiber će biti taj koji će navući legendarno zeleno odijelo i utjeloviti najopakijeg spartanca na ovoj strani galaksije.

Microsoftova Halo serija je toliko dugo u razvoju da smo već pomalo na nju i zaboravili. Svoj put je započela davne 2013. godine kada ju je trebao producirati Steven Spielberg. Nakon ulaska u produkcijski pakao i brojnih problema, polako smo izgubili nadu da će ikad ugledati svjetlo dana. Srećom, prošle godine nas je televizijska kuća Showtime iznenadila objavom kako će producirati 10 epizoda, i sada, godinu dana kasnije se čini kako se stvari konačno zakuhtavaju.

Znamo da je situacija ozbiljnija ovaj put budući da je objavljeno ime glumca koji će u seriji glumiti protagonista serijala – Master Chiefa, a osoba koja će imati čast ući u zelenu kacigu bit će Pablo Schrieber.

Glumac je to koji je možda najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji American Gods. Osim tamo, Shrieber se pojavio u brojnim drugim serijama poput Orange Is the New Black i manje poznatim filmovima. Angažman u Halo seriji će mu zapravo biti prvi put da igra tako prominentnu, glavnu ulogu u nekoj seriji.

Naravno, brojni fanovi serijala zabrinuti su zbog činjenice što će Master Chief uopće biti viđen bez kacige.  U ranim verzijama serije, Master Chief nije uopće trebao biti glavni lik kako bi se zadržala doza njegove misteriozne impozantnosti.

Producenti serije međutim, uvjeravaju kako će Master Chiefova averzija prema pokazivanju lica biti bitan dio serijine priče te će to i dalje biti lik svima poznat iz igara. Sama radnja će se odvijati u vrijeme rata između čovječanstva i opakih vanzemaljaca poznatih kao Covenant.

Naravno, uz Johna-117, pojavit će se tu i brojni drugi likovi kako bi serija bila što pristupačnija širem spektru gledatelja. Poseban fokus trebao bi biti na mladoj djevojci imena Quan Ah koju će glumiti glumačka novajlija imena Yerin Ha. Snimanje kreće nekad u jesen, a do tada ćemo željno isčekivati nove detalje.

Komentari (3)

  • SanKa

    18.04.2019 - 21:57

    well this is gonna suck

  • kuky90

    18.04.2019 - 23:09

    haha its Nick Sobotka iz Wirea

  • _Someone_

    19.04.2019 - 09:38

    Pornstache xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?