HCL.HR

Konami će razmisliti o HD verziji Mirror of Fatea, MercurySteam ju već ima spremnu

Renato Pedišić 06.02.2013.   •   1 komentara


Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate perspektivni je nadolazeći 3DS naslov koji bi, ako prodaja na toj handheld konzoli bude zadovoljavajuća, vrlo lako mogao dobiti verziju za HD konzole.

U razgovoru za CVG Dave Cox, šef britanskog Konamija, je izjavio kako će Konami svakako razmisliti o HD verziji igre Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate za kućne konzole, ako verzija za 3DS bude uspješna. Štoviše, objasnio je kako će to biti vrlo lako izvedivo jer postoji verzija igre koja je već sad u HD-u:

“Sve smo napravili u HD-u – teksture, levele, višepoligonske modele, sve – i onda smo to prilagodili 3DS-u. Zatim smo “izbacili sve kosti iz likova”, znate, smanjili smo rezoluciju teksture kako bi igra odgovarala 3DS-u. U MercurySteamu već imamo HD verziju igre koja tamo samo stoji u nekom od računala. Želimo da igru zaigra što je više igrača moguće, ali trenutno imamo ekskluzivan dogovor s Nintendom koji je bio vrlo susretljiv pri izradi proizvoda.”

S nedavnim vijestima koje su potvrdile kako jedna druga 3DS igra, Resident Evil: Revelations, stiže na PC, PS3, X360 te Wii U, možemo se itekako nadati da će se zamisli Konamija i MercurySteama o HD verziji ove igre jednom u budućnosti i ostvariti.

Bilo kako bilo, za one koji ne žele čekati još uvijek neizvjesnu HD verziju, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, mogu zaigrati u njenom originalnom obliku na 3DS-u već 8. ožujka ove godine.

Komentari (1)

  • mickolopi

    07.02.2013 - 13:42

    Jedva cekam da izadje ta HD verzija…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?