HCL.HR

Konami je najavio kolekcije svojih retro igara, stižu Contra i Castlevania

Filip Zorić 21.03.2019.   •   2 komentara


Konami je najavio nekoliko kolekcija svojih retro igara, a među njima su naslovi koji pripadaju Contra i Castlevania serijalima.

Konami je tvrtka s bogatom poviješću – izdali su poznate naslove poput Castlevanije, Metal Geara i Contre. Izgleda da nas žele podsjetiti na te dobre stare dane, pa su najavili kolekcije za neke od svojih old school igara. Naime, Konami će u čast svog pedesetog rođendana izbaciti nekoliko setova retro naslova. Najavili su kako će se prva kolecija zvati Arcade Classics te da će stići na tržište 18. 4. po cijeni od 20 dolara. U Arcade Classics setu će biti uključeno osam arkadnih igara, a među njima su Haunted Castle, Nemesis i Thunder Cross.

Ranije ovog ljeta će nam stići Castlevania Anniversary Collection koji nam nudi osam naslova Castlevania serijala. Međutim, tek su nam četiri otkrivena: Castlevania, Castlevania III: Dracula’s Curse, Castlevania II: Belmont’s Revenge i Super Castlevania IV.

Ranije ovog ljeta će još stići Contra Anniversary Collection. Isti je slučaj kao i kod Castlevanije – znamo samo četiri od ukupnih osam naslova (Contra, Super Contra, Super C, Contra III). Sve tri spomenute kolekcije ćete moći zaigrati na Nintendo Switchu, PlayStationu 4, Xbox One i PC-u.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Serpico

    21.03.2019 - 10:28

    Mnogo se radujem Contra kolekciji na Steamu i konačno da opet izroštiljam neke naslove kao nekada. Hard Corps mora da se nađe na listi. Posveta Contri u vidu Blazing Chromea takođe stiže ove godine a i DLC za Cuphead.

  • Frog

    21.03.2019 - 13:29

    Najvise se veselim Castlevania igrama sa NES-a.
    Evo bas neki dan razmisljao da bi bilo super kad bi te igre bile na xbox ili ps store. 🙂

    A Contra je isto dobra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?