HCL.HR

Konami ugrabio licencu Lige Prvaka

Zoran Žalac 11.09.2008.   •   0 komentara


Odlične vijesti stižu nam iz Konamija.

Odlične vijesti stižu nam iz Konamija. Za svoj nadolazeći Pro Evolution Soccer 2009, Konami je odlučio prikupiti što više licenci kako bi igra bila još bolja te da bi se još uspješnije nosila s konkurencijom. U tu svrhu kupljena je i licenca za korištenje imena i tematike UEFA Champions Leaguea iliti Lige Prvaka. Konami je s UEFA-om potpisao ugovor na 4 godine tako da možemo biti sigurni da će Champions League mod biti prisutan u sljedeća četiri PES-a.
No da ne bi sve stalo na tome, Konami je sklopio ugovor i s trenutnim prvakom ovog natjecanja, Manchester Unitedom. Prema tom ugovoru osim licenciranih imena, dresova i Old Trafford stadiona Konami je slobodan donijeti nam specifične pokrete i animacije najpoznatijih igrača ovog kluba (Ronaldo, Tevez, Rooney) pa nam tako obećavaju najdetaljniji Man UTD u povijesti virtualnog nogometa.
Iako su ove dvije vijesti sasvim dovoljne da zaključimo kako ove godine PES cilja na visoko, Konami ne staje ni tu. Dograbili su i licencu za Liverpool, štoviše sklopili ugovor prema kojemu ova tvrtka postaje službeni partner FC Liverpoola. Stoga očekujte brojne reklame za PES 2009 na Anfieldu, ali isto tako i brojne reklame ovog kluba u novom PES-u.
Što reći osim da nakon ovih vijesti s još većim nestrpljenjem očekujemo novi PES. Ako i vi želite što prije promijeniti nesretni rezultat sinoćnje utakmice, prva prilika pruža vam se sredinom sljedećeg mjeseca, kada PES 2009 izlazi u Europi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?