HCL.HR

Konrad the Kitten demonstrira zašto PS VR baš i nema budućnost

Zoran Žalac 15.05.2018.   •   6 komentara


Nova igra za PlayStation VR platformu zvana Konrad the Kitten igračima nudi druženje s virtualnom mačkom. Koja ne sere i ne piša po stanu.

Godinu i pol nakon lansiranja PlayStation VR platforme Sony se i dalje trudi opskrbiti istu sa što više igara. Neke od njih, poput Mossa ili Farpointa, uspješno demonstriraju što se s VR tehnologijom može ostvariti. Druge pak ispadnu ispodprosječne, poput The Inpatienta ili Bravo Teama.

Sony se prije svega hvali činjenicom da PS VR ima katalog od preko stotinu igara, no istina je da je većina tih igara čista sprdnja. Najbolje to demonstrira svježe lansirani Konrad the Kitten – prva VR simulacija suživota s mačkom.

Konrad the Kitten prodaje se po cijeni od 115 kuna i to kao igra u kojoj ne morate pritisnuti niti jednu tipku kontrolera. Gameplay se svodi na pomicanje mačke u različitim mini-igrama poput rušenja stvari sa stola. Da biste si povećali imerziju, u takozvanom Plushy modu možete si uzeti plišanca kako biste stvarno dobili osjećaj da nešto držite u rukama.

Prava komedija svega ovoga nalazi se u činjenici da je Konrad the Kitten igra za igrače u dobi od tri godine pa na dalje, te da je PS VR ekskluziva, a sam Sony ne preporuča korištenje PS VR headseta djeci mlađoj od 12 godina.

Komentari na igru su očekivani: “Sada mogu zanemariti vlastitu, stvarnu mačku!” – piše jedan korisnik na YouTubeu. “Nisam siguran da se išta od ovoga smije raditi s mačkom”; “Dosegnuli smo vrhunac gaminga u VR-u”, “Wow, zbog ovoga sam kupio VR? Hvala PlayStation!” – stoji u ostalim komentarima.

Komentari (6)

  • AdvCool

    15.05.2018 - 10:29

    Za djecu kojoj slomi vrat PSVR od težine.

  • MaliMicek

    15.05.2018 - 11:10

    “Ne sere i ne piša po stanu” haahha polomio sam se

  • dragon.avenger

    15.05.2018 - 15:08

    Nije problem pS vR nego igre poput ovog sranja. Kao da kažemo da PC nema budućnost zbog sranja poput goat simulatora i sličnih. PS VR trenutno nije bog zna što ali VR ima neku šansu u budućnosti, naravno, ne uz ovakve igrea 😀

  • Apocalypse4987

    15.05.2018 - 16:22

    Da, mačke su rjetka i egzotična stvorenja da ih je skoro pa nemoguće nabavit prave, zato imamo simulaciju. Ne hvala, dobar je meni i pravi mačak

    • Gorhton

      @Apocalypse4987, 17.05.2018 - 01:20

      Hahaaha i ja sam isto pomislio

  • Mtobi

    24.05.2018 - 08:57

    Opet Žalac. Ljudi probajte Wipeout a ne tu neke gluposti koje Žalac jedva čeka da posere jer on ne voli VR pa želi da nitko ne voli VR.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?