HCL.HR

Krajem kolovoza stiže Xbox One u Gears of War: Ultimate Edition izdanju

Juraj Bevandić 12.07.2015.   •   0 komentara


Na Comic-Conu u San Diegu najavljen je Xbox One paket s kojim dolazi GoW: Ultimate Edition koji također omogućava pristup GoW 4 multiplayer beti.

Na ovogodišnjem E3-u doznali smo kako Microsoft namjerava na tržište izbaciti Gears of War: Ultimate Edition. To je remaster prvog dijela s dodatnih pet poglavlja priče i ekskluzivnim pristupom Gears of War 4 multiplayer beti. Igra izlazi 25. kolovoza za Xbox One i trenutno još uvijek nenajavljenog datuma za PC, ali Xbox One igračima se uz to nudi i posebna ponuda.

Naime, jedan od tvoraca originalnih Gearsa, Rod Fergusson najavio je kako će od istog datuma krenuti akcija u sklopu koje će svaki Xbox One do kraja godine dolaziti u paketu sa ultimativnim izdanjem Gearsa. Očito se čovjek malo zaletio, jer je Microsoft nedugo nakon te izjave službeno objasnio kako će ta akcija biti u ponudi samo pri izabranim prodavačima, uključujući Microsoftovu trgovinu i to do kraja zaliha.

Primamljiva je to ponuda kada razmotrite da u paketu dobivate Xbox One sa kontrolerom i HDD-om od 500GB, Gears of War: Ultimate Edition sa svim povlasticama toga izdanja, dvotjedni trial za Xbox Live Gold pretplatu i to sve za cijenu običnog Xbox One bez tih pogodnosti koja iznosi 349 dolara. Fino to zvuči čak i ako se niste zaželjeli sivih interijera i muškaraca sa apsurdno velikim nadlakticama. Razmišljate li možda o nabavci konzole?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?