HCL.HR

Krajem mjeseca plašimo se u The Parku

Stjepan Fikter 14.10.2015.   •   1 komentara


Koliko može biti traumatično iskustvo kada se nađemo u mračnome zabavnom parku, saznat ćemo još ovog mjeseca kada The Park stiže na PC.

Novi Funcomom odlazak u singleplayer vode uskoro će biti dostupan PC igračima – njihov horor The Park dobio je datum izlaska, 27. ovog mjeseca. Mjesto radnje možete izvući već iz naziva igre, no ne radi se o običnom parku usred grada, već o zabavnom parku punom adrenalinskih i plašljivih atrakcija.

Za one koji su zaboravili zašto smo se uopće našli u tom parku van radnog vremena kada su svjetla uglavnom ugašena, u ulozi Lorraine morat ćemo pronaći izgubljenog sinčića. Cijela avantura potrage za izgubljenim sinom neće trajati dugo jer se radi o sat do dva horor avanture s time da su developeri tijekom kreiranja svijeta naveli da su im djela Stephen Kinga služila kao inspiracija.

Kreativni direktor Joel Bylos kaže: “Priča je ispričana kroz sat ili dva igranja, a mi smo pokušali ispričati priču koja je u isto vrijeme zastrašujuća i duboko emotivna, pružajući igračima drugačije Halloween iskustvo od onog na što su već navikli.” Živi bili pa igrali. Nastavite nas pratiti, vjerojatno ćemo i nekakav video snimiti.

Komentari (1)

  • GizdaviApolon

    15.10.2015 - 19:27

    preko 10 eura za sat ili dva igranja .Ne hvala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?