HCL.HR

Krajem mjeseca službeno izlazi Infinite Crisis MOBA

Stjepan Fikter 09.03.2015.   •   1 komentara


Preko godinu dana testiranja urodilo je plodom – superheroji DC univerzuma će se od 26. ožujka sukobljavati u finalnoj verziji Infinite Crisisa.

Uskoro ćemo imamo priliku zaigrati završnu verziju još jedne MOBA igre koja se ističe po tome što je smještena u DC univerzum te nosi naziv po istoimenom stripu.

Riječ je o Infinite Crisisu koji sada ima točan datum izlaska – 26. ožujka igra stiže u završnoj verziji te će na isti dan biti dostupna i na Steamu.

Za one koji nisu upoznati s ovim naslovom, vrijedi napomenuti da je studio Turbine, koji je uglavnom radio na MMO naslovima, davne 2011. započeo razvoj igre, a od 2013. ista se mogla zaigrati putem beta verzije.

Budući da je dosta igrača isprobalo ranu verziju, developeri su dobili puno povratnih informacija što je rezultiralo mnogobrojnim promjenama u igri pa ako duže vremena niste igrali, očekuje vas mnogo novih stvari.

“Infinite Crisis masivno je evoluirao u posljednjih godinu dana uz pomoć milijuna igrača koji su sudjelovali u našoj otvorenoj beti. Dizajnirali smo, nadogradili i dotjerali gotovo svaki aspekt igre na temelju povratnih informacija od igrača i sada smo spremni službeno izdati igru”, izjavio je izvršni producent Jeffrey Steefel.

Infinite Crisis drži se standardnih pravila žanra unutar kojih možemo igrati s klasičnim DC herojima poput Batmana, Supermana, Jokera, Wonder Woman i drugih, a za raznolikost gameplaya pobrinut će se četiri dostupne mape.

Posljednja nadogradnja, osim što donosi poboljšani matchmaking sistem, također će nagrađivati igrače s kostimima i Crisis Coinsima za dnevno prijavljivanje u igru. Više informacija o herojima i drugim značajkama igre možete saznati na službenim stranicama.

Komentari (1)

  • haton

    10.03.2015 - 13:18

    Ove ce bit dobra moba za fanove superheroja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?