HCL.HR

Kreator XCOM-a najavio Chaos Reborn

Stjepan Fikter 22.01.2014.   •   1 komentara


Čarobnjaci iz strategije Chaos: The Battle of Wizards, koju je 1985. kreirao Julian Gollop za ZX Spectrum, ugledat će svjetlo dana u modernome izdanju pod imenom Chaos Reborn.

Od kreatora popularnog XCOM-a stiže najava kako će njegov strateški naslov koji je 1985. izašao ZX Spectrum dobiti moderno izdanje. Tako će čarobnjaci iz Chaos: The Battle of Wizardsa u modernome ruhu nositi ime Chaos Reborn, a uskoro će započeti Kickstarter kampanja za financiranje igrinog razvoja.

Chaos: The Battle of Wizards bila je jednostavna igra u kojoj su se koristile magije za borbu protiv drugih čarobnjaka unutar arene, dok ne ostane samo jedan preživjeli. Julian Gollop izjavio je kako se ta igra jednostavno ističe kao nerealiziran potencijal.

Tako će Chaos Reborn postati strategija na poteze sa snažnim RPG elementima, a uključen će biti opsežni multiplayer te singleplayer opcije. Jezgra igre će i dalje biti borba u arenama za dvoje do šestero igrača, dok će singleplayer dio omogućiti avanturu unutar Realms of Chaosa. Unutar te avanture postojat će 64 unikatne magije, proceduralno generirane 3D arene, različiti predmeti za sakupljanje te mogućnost kooperativnog igranja.

Gollop je također izjavio da ima prototip multiplayera koji funkcionira te da će svi koji podrže igru imati pristup ranim prototipovima i regularnim nadogradnjama kako se igra bude razvijala.

Komentari (1)

  • woreda24

    23.01.2014 - 10:30

    igra je bila sranje , ali ovo je nesto novo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?