HCL.HR

Kreatori Homeworlda 3 najavili suradnju s izdavačem Focus Home Interactive

Stjepan Fikter 23.01.2020.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Blackbird Interactive osim što razvija novi nastavak kultnog strateškog serijala, priprema i potpuno novu igru uz pomoć izdavača koji je poznat po šarolikim naslovima u svojem portfoliju.

Za Blackbird Interactive može se reći kako im posla u narednim mjesecima zasigurno neće nedostajati. Osim što razvijaju Homeworld 3 u suradnji s Gearbox Publishingom, sada su ušli i u suradnju s izdavačem Focus Home Interactive koji će im pomoć u razvijanju potpuno nove igre unutar koje bi mogli biti uključeni znanstveno fantastični elementi.

Doduše, to je sve što za sada znamo jer će predstavljanje igre biti održano idućeg mjeseca na PAX East sajmu, a trebala bi izaći kasnije ove godine. Može biti riječ o još jednom strateškom naslovu ili će to biti FPS odnosno TPS budući da studio ima još neotkrivenih projekata s navedenim žanrovima.

Direktor Blackbirda Rob Cunningham kaže: “Zaista smo uzbuđeni što radimo s timom iz Focusa. Od našeg prvog sastanka bilo je jasno kako su oni savršen odabir koji će nam pomoći dostaviti inovativnu novu igru široj publici. Focus istinski dijeli našu viziju stvaranja visokokvalitetnih originalnih naslova i potpuno su prihvatili novi svijet koji stvaramo. Osjećamo se izuzetno sretno i zahvalno zbog ove prilike i veselimo se uzbudljivom i produktivnom partnerstvu!”

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?