HCL.HR

Kreatori Journeya imaju novu igru koja će promijeniti industriju

nebel 09.04.2013.   •   0 komentara


Jedan od bivših zaposlenika Thatgamecompanya otkrio je kako studio radi na novom projektu koji će biti vrlo značajan za čitavu industriju igara.

Unatoč velikim uspjesima prošlogodišnjeg Journeya, razvojni tim Thatgamecompany napustilo je dosta zaposlenika, a posljednji među njima – dizajner Asher Vollmer – otkrio je kako studio radi na novom projektu. Po njegovim riječima, igra bi trebala biti ogromna, no ne u smislu trajnosti i sadržaja nego u vidu značaja za samu industriju.

Vollmer tako vjeruje da će sljedeća igra Thatgamecompanya pozitivno promijeniti industriju videoigara, no do tog trenutka ćemo se još načekati jer razvoj dotičnog naslova ide jako sporo. To je ujedno i razlog zašto je Vollmer napustio tim i odlučio se okušati kao nezavisni developer.

„Kako su se mjeseci izmjenjivali, a razvoj igre išao brzinom kojom se kreće puž, postao sam sve više frustriran. Igra će biti nevjerojatna, ali napreduje jako sporo. Razvoj će potrajati još nekoliko godina, a iskreno rečeno, te godine ne želim utrošiti na igru koja nije u potpunosti moja.“ – pojasnio je Vollmer.

Inače, ranije je potvrđeno da se Thatgamecompany odvojio od Sonyja te će svoju novu igru izdati samostalno. Naravno, uvijek postoji mogućnost da se to promijeni, ali kako sada stvari stoje, ovaj “nevjerojatni novi projekt” trebao bi biti multiplatform naslov.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?