HCL.HR

Kreatori Life is Strange rade na novoj avanturi s nostalgijom 90-ih godina

Zoran Žalac 30.01.2023.   •   1 komentara


Kanadski ogranak studija Don’t Nod podijelio je prvu sliku iz svoje nove igre koja će biti narativna avantura u stilu Life is Strange igara.

Razvojni tim Don’t Nod nedavno je predstavio novu igru o lovcima na duhove. Međutim, na tom projektu radi centralni studio u Francuskoj, dok njihova podružnica u Kanadi priprema sasvim zasebnu igru. Sad je pak otkriveno da će to biti narativna avantura u stilu njihovih dosadašnjih igara iz serijala Life is Strange.

Treba naglasiti da se ovaj studio 2020. godine razišao sa serijalom Life is Strange, pa je izglednije da pripremaju nešto potpuno novo prije nego novu igru iz spomenutog serijala. Ipak, prva slika njihove nove igre upućuje na vrlo slične motive američke kulture, a vidimo da će biti fokusirana na nostalgiju za 90-im godinama prošloga stoljeća.

S obzirom da na slici vidimo igraću konzolu spojenu na TV, šanse su da će protagonist ove avanture također biti mlada osoba, baš kao i u dosadašnjim Don’t Nodovim igrama. Uz to, naš podrumski ekspert Filip skrenuo mi je pozornost da je ova gamerska gajba zapravo u podrumu, a znate već da su američki podrumi 90-ih godina bili glavna mjesta za druženje s ekipom.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Monster Tamer

    30.01.2023 - 22:06

    Hmm…pokušavam skužit kakva je ovo konzola na stolu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?