HCL.HR

Kreće ESL South East Europe Championship u LoL-u i CS:GO, ekipe iz regije bore se za 5000 eura

Igor Belan 13.10.2015.   •   0 komentara


Kreće veliko esports natjecanje za ekipe iz našeg dijela Europe pod organizacijom ESL-a. Najbolji LoL i CS: GO timovi iz regije borit će se za ukupni nagradni fond u iznosu od 5000 eura.

Najbolji LoL i CS: GO timovi Jugoistočne Europe kroz ovaj i sljedeći mjesec borit će se za nagradni fond od 5000 eura ESL South East Europe Championshipa.

Kroz serijalu kvalifikacijskih kupova, online grupne faze i playoffa odlučit će se koje ekipe odlaze u Mađarsku gdje će se u 11. mjesecu održati veliko finale. Nagradni fond od 5000 eura dijeli se na dva dijela – po 2500 eura za LoL i CS: GO natjecanja, a u natjecanju će sudjelovati ekipe iz Turske, Bugarske, Mađarske, Grčke, Cipra, Rumunjske, Moldavije, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Ako dosad niste čuli za to, ESL South East Europe Championship ili skraćeno ESL SEEC vam je eSports natjecanje u više igara organizirano od strane ESL-a i namijenjeno podizanju kompetitivne scene u regiji Jugoistočne Europe.

Prvi online kvalifikacijski kupovi ovog natjecanja kreću još ovog mjeseca, a veliko finale uživo održat će se 28. i 29.11. u Mađarskoj. Za više informacija o početku kvalifikacijskih kupova provjerite službenu stranicu na ESL-u i nastavite pratiti HCL.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?