HCL.HR

Krećemo sa 7 na 7 World of Tanks kupovima uz 49 000 golda nagradnog fonda!

Igor Belan 07.07.2015.   •   0 komentara


Uz redovitu seriju 3 na 3 kupova, pokrećemo i ono što su mnogi od vas čekali – 7 na 7 natjecanja u World of Tanksu! Prvi Big Guns Adria kup za sve timove iz regije igra se ovog petka i donosi 49 000 zlata!

Naši 3 na 3 WoT Adria Open kupovi iz tjedna u tjedan okupljaju timove iz cijele regije na prijateljskim susretima s 24 600 golda nagradnog fonda. Naravno da ćemo nastaviti organizirati i takve kupove svakog vikenda, ali za sve tenkiste okupljene u nešto većim klanovima sada s ponosom najavljujemo i nešto što ste dugo čekali – naš prvi 7 na 7 kup s ukupnim nagradnim fondom od čak 49 000 zlata!

On će se odigrati ovog petka, 10.07. u 19 sati, a prijave su otvorene za sve timove iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Samo kliknite ovdje, provjerite pravila i pratite upute za “Sign up” s desne strane ako se želite prijaviti i uzeti nam dio tog nagradnog fonda. Nagrade će se dijeliti sve do 4. mjesta pa imate solidne šanse osvojiti ponešto golda za sebe, odnosno svoj tim.

Inače, pun naziv tog kupa je World of Tanks 7on7 Big Guns Adria #1, ali što se tiče pravila, ista su kao i na europskim kupovima. Stvar je jecnostavna – skupite sedam igrača, pripremite tenkove i pojavite se online u petak u 19 sati. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?