HCL.HR

Krenula Kickstarter kampanja za PULSAR: Lost Colony

Stjepan Fikter 03.10.2013.   •   1 komentara


Ako ste ikada htjeli biti kapetan svemirskoga broda s vlastitom posadom u obliku prijatelja, razmislite o financiranju Kickstarter kampanje za PULSAR: Lost Colony koji će vam upravo to omogućiti.

Tko nije barem jednom sanjao da bude kapetan vlastitog svemirskog broda dok su mu prijatelji zaduženi za ostale poslove koje smo viđali u serijama poput Star Treka ili Andromede? Sada kada je tehnologija uznapredovala, Leafy Games će pokušati omogućiti upravo to kroz svoj projekt PULSAR: Lost Colony, a koji je zapravo simulator svemirskog broda.

Naime, PULSAR: Lost Colony odvest će posadu od pet ljudi u najdalje kutke galaksije u potrazi za izgubljenom kolonijom. Developeri su se također potrudili da svako putovanje bude drugačije zbog proceduralnog generatora galaksija, a u slučaju da nemate četiri prijatelja koji bi vam činili posadu, bilo da su povezani online ili putem LAN-a, tu će uskočiti AI pomagači u offline modu.

Igra će sadržavati 12 različitih brodova te pet klasa: kapetan, pilot, znanstvenik, specijalist za oružja i inženjer. Da avantura bude začinjenija, postoji mogućnost spuštanja na planet, a tu je uključen i permadeath za posadu.

U slučaju da vam se sviđa ideja kooperativnog istraživanja svemira u vlastitome međuzvjezdanom brodu, podržite Kickstarter kampanju koja traži skromnih 40.000 dolara. U slučaju da igra prikupi 140.000 dolara, PS4 i Xbox One verzije će također biti dostupne, dok će 250.000 dolara omogućiti podršku za modove.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?