HCL.HR

Krenule su prijave za beta testiranje Minecraft Eartha na Android uređajima

Hrvoje Smoljić 23.08.2019.   •   3 komentara


Minecraft kockice stižu na vaše ulice, dvorišta i u vaše domove, a možda najbitnije, stižu i na Android uređaje u vidu zatvorene bete za koju su od danas otvorene prijave.

Mobilni uređaji već dugo vremena koriste tehnologiju proširene stvarnosti, no tek ju je Pokemon Go popularizirao među širom javnosti. Sličan utisak bi uskoro mogao ostvariti i nadolazeći Minecraft Earth. U toj ćemo igri istraživati naše ulice u potrazi za građevnim materijalima s kojima ćemo zatim graditi virtualne kuće i kojekakve druge građevine. Sve naravno kroz ekran mobilnog uređaja.

Ranije tijekom ljeta, igra je postala dostupna na iOS uređajima putem zatvorenog beta testiranja. Iako su prvi dojmovi pozitivni, igru čeka još dug put prije nego ugleda svjetlo dana u svojoj 1.0 verziji. Pozitivno je što i korisnici Android uređaja mogu pripomoći u optimizaciji igre. Naime, i oni se putem Minecraft Earth službene stranice od danas mogu prijaviti za beta testiranje.

Pa eto, ako vam nije bilo dosta kockastih građevina na drugim platformama, sada ih imate priliku gledati kud god da krenete, sve dok imate mobitel sa sobom.

Komentari (3)

  • Petar Marjolovic

    23.08.2019 - 21:59

    Vidio sam igru i čini mi se kao novi hit.

  • Reponja123

    24.08.2019 - 09:52

    Ja san se več prije prijavia sad čekan kod

  • Masterchief

    24.08.2019 - 10:29

    Izgleda super!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?