HCL.HR

Krenuo Steam Next Fest, dostupne stotine demo verzija nadolazećih igara

Hrvoje Smoljić 02.10.2021.   •   1 komentara


Vrijeme je da dodatno nakrcramo listu želja na Steamu. Ovog puta povodom Steam Next Festa koji nam donosi tonu demo verzija nadolazećih igara na isprobavanje.

Kako smo najavili, krenuo je Steam Next Fest, povodom kojeg je moguće isprobati čitavu hrpu nadolazećih igara. Radi se o devetoj inačici tog događaja, koji ovom prilikom traje od od 1. 10. do 7. 10.   Puni popis igara koje je moguće isprobati mogu se pronaći na samoj Steam stranici eventa. Većinom se radi o indie igrama, ali ne dajte da vas to obeshrabri jer među njima stvarno ima bisera vrijednih svačije pozornosti.

I osobno sam isprobao oko desetak igara, a posebno bih izdvojio cyberpunk akcijsku avanturu Anno: Mutationem, 2D akcijski sidescroller Blind Fate: Edo no Yami, 2D metroidvaniu Aeterna Noctis i akcijsku avanturu s city-building elementima Robin Hood: Sherwood Builders.

Struktura demo verzija razlikuje se od igre do igre. Neke od njih dopuštaju igraču da iskusi tek uvod u igru, dok druge daju i značajniji komad igre ili čitavo poglavlje za isprobati. U svakom slučaju, sigurno ćete pronaći igru koja će naći svoje zasluženo mjesto na vašoj wishlisti. Ima toga stvarno puno pa nam svoje preporuke i dojmove svakako napišite u komentarima.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • nenno

    05.10.2021 - 23:15

    Ono sto je mene obradovalo je demo od Blade of Darkness.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?