HCL.HR

Krvavi šesterominutni MGS 5 trailer stiže u ponedjeljak

Zoran Žalac 13.06.2015.   •   4 komentara


Hideo Kojima smontirao je šesterominutni video Metal Gear Solida 5 za E3 sajam, a prvi kadrovi istoga najavljuju da će biti itekako krvav.

Možemo slobodno reći kako su video materijali za Metal Gear Solid igre gotovo uvijek drugačiji od svega ostalog. Naime, tvorac serijala i režiser tih trailera, Hideo Kojima, voli se igrati s nizom skrivenih i ludo razmještenih kadrova, a ukupno trajanje videa rastegne se u pravilu iznad pet minuta.

Iznimku neće napraviti ni novi trailer za Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain povodom E3 sajma, za kojega doznajemo kako će trajati šest minuta, a bit će premijerno prikazan u ponedjeljak.

Iz kratkog teasera za taj trailer možemo izvući kako ćemo vidjeti dosta krvi. Mogao bi to biti posljednji prikaz Big Bossove traumatične transformacije prije nego se približi izlazak igre 1. rujna. Inače, mi smo proteklog tjedna imali priliku zaigrati MGS 5 na nekoliko sati, a svoje dojmove uskoro ćemo vam prenijeti u nadolazećoj video najavi.

Komentari (4)

  • mili1985

    13.06.2015 - 17:12

    full hype mode: ON

  • R4iden

    13.06.2015 - 22:58

    Witcher i Bloodborne su odlicni ali sam 95% siguran da je ovo moj GOTY.

  • lepiakadodo

    13.06.2015 - 23:11

    Imali ste priliku zaigrati mgs5? Ajmo, ostavite se bureka i cevapa masnih s kajmakom i podhitno nam opisite svoje dozivljaje.. Jos ste tu? Rekoh ASAP….!!!

    • Ementaler

      @lepiakadodo, 14.06.2015 - 08:56

      Danas čitaš masivni tekst o tome 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?