HCL.HR

Kultni film Highlander dolazi nam u obliku društvene igre

Erna Fučić 13.01.2018.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Izdavač društvenih igara River Horse postavio je svoju najnoviju kampanju na Kickstarter – Highlander: The Boardgame!

hl00

Jučer je započela kampanja izdavača River Horse koji se pozabavio tematikom kultnog Highlandera. Nagrađivani dizajneri  A. Cavatore i J. Caesar (Terminator Genisys: The miniatures game) su pretočili ovu posebnu priču besmrtnih muškaraca u suknjicama na ploču, a unutar 24h je projekt već daleko premašio zadanu granicu ulaganja.

Mehanike igre su opisane kao brze i jednostavne, a sudjelovati može do pet igrača. U igri prolazite kroz razne povijesne ere u životu Highlandera, a sve se svodi na krilaticu – There can be only one! Vaš cilj je kroz borbe s protivnicima postati ultimativni pobjednik, a za najbolje uživljavanje u ulogu na raspolaganju su minijature i tematski ilustrirane karte sa scenama iz filma!

HL11

Svaki od likova imaju svoje posebne kartice sa statistikama, koje se tijekom svake runde koriste uz rolanje seta kocki D4 – D12, što vas ponekad može dovesti do trenutne borbe s protivnikom! Kroz deckove karata poboljšavat ćete svoj lik, ili pak štetiti svojim protivnicima, a uvijek se pronađe i neko dodatno oružje za opremiti. Ono čega se morate posebno paziti  je Fate deck na kraju svake ere…jer netko bi mogao ostati bez glave!

Ovo je prilika za sve fanove da prožive radnju filmskog klasika. Uostalom, tko bi mogao odoljeti minijaturi ikone  Seana Conneryja!

Komentari (2)

  • mili1985

    13.01.2018 - 14:44

    There can be only one!

  • Darcoolio

    13.01.2018 - 17:33

    Šteta što je igra otkazana, ako se ne varam trebala je izaći za tri tada aktuelne platforme, PC, 360 i PS3, ne računajući ono na Spektrumu 🙂
    Mada mi ovo deluje zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?