HCL.HR

Lansirana je besplatna igra Yu-Gi-Oh! Master Duel, već je ludo popularna

Zoran Žalac 19.01.2022.   •   4 komentara


Iz Konamija su lansirali kartašku igru Yu-Gi-Oh! Master Duel koja je u prvih nekoliko sati postala peta najigranija igra na Steamu.

Ako vas je jučer potresla vijest o Microsoftovoj kupnji Activision Blizzarda, čekajte da čujete ovo: Konami je upravo lansirao igru kojom su igrači zapravo zadovoljni! Kartaška igra Yu-Gi-Oh! Master Duel lansiran je na konzolama i PC-ju kao free-to-play naslov. Nije to ni prva ni zadnja Yu-Gi-Oh igra, ali je ona koja trenutno postavlja nove rekorde popularnosti.

Nije poznato kakav je interes za igrom na konzolama, ali na Steamu se Master Duel probio među pet igara s najviše aktivnih igrača u zadnja 24 sata. Igru na Steamu u trenutku pisanja ovoga članka igra 155,872 igrača, što je više od popularnih igara kao što su GTA 5 i Rust. Je li posrijedi tek početno zanimanje za igrom ili će Yu-Gi ostati jedan od popularnijih naslova na Steamu – vidjet ćemo nakon nekoliko dana, odnosno tjedana.

Svejedno, ovo je za kartašku igru ogroman rezultat već u samom startu. Valveov Artifact je, za usporedbu, igralo najviše 60 tisuća igrača istovremeno. Elder Scrolls: Legends nikada nije igralo više od 8,8 tisuća igrača na Steamu, slično kao ni Gwent.

Komentari (4)

  • XLBanana

    19.01.2022 - 16:16

    S obzirom koliko Yugioh igara ima, teško je napraviti lošu igru. Fan sam Yugioha, ali nisam nešto oduševljen viđenim od ove igre. Ne kažem da je loša, sam ću je i probati, ali ne deluje kao da ima ponuditi nešto više od tipa Duel Linksa.

    • Demon90

      @XLBanana, 19.01.2022 - 20:15

      Duel links je jedna od onih koje sam i igrao iako ne igram takav tip igara. Fino je ubijala vrijeme na mobitelu

  • Scout

    20.01.2022 - 06:48

    Mislim da Legends of Runeterra trenutno dominira zanrom i ne vjerujem da ovo moze konkurirat.

  • Chimichangas

    20.01.2022 - 11:09

    Sve ove animacije i čičkarije su fora i lijepe. No nakon 2-3 partije ti dosade i samo ti kradu vrijeme. Daj mi da igram bez ikakvih animacija, ko u pravom životu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?