HCL.HR

Oznaka: Kartaške igre

Gwent dobiva svoju prvu ekspanziju, vampiri kolo vode

Pero Mlinar 05.03.2019.

Crimson Curse je prva ekspanzija za Gwent koja bi u taj naslov trebala uvesti malo svježe krvi dodatkom pozamašne količine karata.

Mračna kartaška igra Deck of Ashes uskoro dolazi u Early Access

Hrvoje Smoljić 18.02.2019.

Slay the Spire vam je previše šaren? Artifact vas pljačka? Dosadio vam Gwent? Možda će vas baš mračni Deck of Ashes natjerati da se ponovno bacite u prikupljanje digitalnih karata.

RecenzijaSlay the Spire

Filip Zorić 11.02.2019.

Slay the Spire je nova kartaška igra koja uvodi novine u žanr dodavanjem elemenata kakve inače nalazimo u roguelike igrama.

Blizzard je ubrzao “penjanje” na Hearthstoneovoj ranked ljestvici

Filip Zorić 29.01.2019.

Hearthstoneov ranked mod je brutalno sporo iskustvo – napredovanje kao da traje zauvijek. Međutim, Blizzard će u veljači uvesti promjene koje će ubrzati proces.

Najavljen SteamWorld Quest – kartaška igra za Nintendo Switch

Hrvoje Smoljić 23.01.2019.

Ako ste ljubitelj SteamWorld igara, pripremite se na još jedan žanrovski zaokret. Novi nastavak, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech kartaška je igra, a dolazi ekskluzivno na Nintendo Switch.

Slay the Spire je novim trailerom proslavio izlazak iz Early Accessa

Hrvoje Smoljić 23.01.2019.

Roguelike kartaška igra Slay the Spire jedna je od najbolje ocijenjenih i najprodavanijih igara na Steamu, a sada kada je konačno napustila Early Access – izgovora da je zaigrate više nema.

Artifact je pao na rekordno niske grane

Pero Mlinar 15.01.2019.

Nastavlja se trend postojanog pada aktivnih igrača Valveove kartaške igre Artifact, koja usprkos određenim promjenama i dalje ne oduševljava igrače.

Gwent u novu godinu ulazi s velikim promjenama

Pero Mlinar 03.01.2019.

Gwent više nije naslov u probnoj fazi pa je početkom godine dobio zakrpe koje bi trebale pobliže definirati njegov identitet.

Valve će ipak mijenjati karte Artifacta

Filip Zorić 22.12.2018.

Ekipa iz Valvea nije planirala često uvoditi promjene za karte Artifacta jer igrači cijene njihovu nepromjenjivost. Međutim, to će ipak učiniti u novoj zakrpi za igru.

Slay the Spire početkom iduće godine napušta Early Access

Hrvoje Smoljić 14.12.2018.

Odlično ocjenjen, kartaški roguelike Slay the Spire uz velika ažuriranja najavljuje i svoj skori izlazak iz Early Accessa.

Valveov Artifact je od izlaska izgubio 80% baze igrača

Hrvoje Smoljić 13.12.2018.

Kartaška igra Artifact nije naišla na reakcije igrača kojima se Valve nadao. Sada, tek nekoliko tjedana nakon izlaska, igra prima novi udarac u vidu poraznog gubitka velikog broja igrača.

U novoj igri o 2. svjetskom ratu ne pucate nego se kartate

Zoran Žalac 12.12.2018.

Žanr kartaških videoigara uskoro će biti proširen naslovom u kojemu će Drugi svjetski rat poslužiti kao temelj za kartanje.

Valve je izbacio novu igru nakon pet godina, igrači ju zovu Pay2Pay simulator

Zoran Žalac 29.11.2018.

Od jučer na Steamu možete nabaviti novu kartašku igru smještenu u univerzum Dote 2 i dizajniranu od strane kreatora Magic: The Gatheringa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?