HCL.HR

Lansirano je prvo esports pivo – AFK

Stjepan Fikter 12.09.2019.   •   3 komentara   •   Esport, Zanimljivosti


Kada vam bude išlo loše u multiplayer igrama sada možete napisati AFK jer ste baš u trenutku pogreške ili smrt odlučili otvoriti konzervu piva i pri tome govorite istinu.

AFK pivo

Ako vam nova gaming stolica, miš ili tipkovnica ne pomažu u probijanju na esports sceni, sada ćete imati priliku piti prvo esports pivo pa možda rezultati postanu bolji. Ili lošiji? Naime, Team Secret organizacija na tržište je izbacila prvo esports alkoholno piće, u ovome slučaju pivo – AFK.

Za stvaranje ovoga piva zaslužna je craft pivovara Levante Brewery, a iz Team Secreta kažu: AFK je craft pivska etiketa koja personificira gaming kulturu – prikladno je ugodna za povremene obožavatelje, ali s odgovarajućom dubinom u profilu okusa za ozbiljnije ljubitelje.” Za pivske znalce, riječ je o nefiltriranom IPA pivu.

AFK se je mogao probati prošloga mjeseca u Šangaju gdje se je održavao International, a Secret je bio jedan od favorita za osvajanje. Iako Aegis nisu podigli, ovaj projekt su pogurali do kraja pa će pivo tako biti dostupno i van kineskog tržišta na različitim esports lokacijama, salonima, barovima i restoranima. Tko zna, možda jednog dana bude dostupno i u našoj regiji.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Virty

    12.09.2019 - 10:46

    Ime je pogođeno.

  • trulex

    12.09.2019 - 10:57

    A malo ko će piti to u AFK-u.

  • Apocalypse4987

    12.09.2019 - 17:29

    Jedino kinesko pivo šta valja je tsing tao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?