HCL.HR

Nadolazeći horor Layers of Fear pokazao nešto duži gameplay

Josip Klanfar 17.03.2023.   •   1 komentara


Layers of Fear ove godine dobiva novo izdanje koje obuhvaća prethodne igre i dodaje nešto novo. Pogledajte kako to izgleda u Unreal Engineu 5 kroz jedanaestominutni prikaz.

Horor igra Layers of Fear ove će godine dobiti novo ruho. Ne samo ruho, već i preuređen gameplay, priču, vizualni dojam, zvuk i ostale stvari jer je rađen u Unreal Engine 5. Dobit ćemo tako ray tracing, 4K i HDR podršku, a Lumen sustav bi se trebao pobrinuti da grafički sve to vjerno izgleda.

Za vas koji ste zbunjeni, ovogodišnji Layers of Fear spaja svoja dva nastavka, uz sav DLC sadržaj, a dodaju i nešto novo, bitno za priču. E sad, kako to sve zapravo izgleda možete vidjeti u videu ispod. Prikaz gameplaya traje 11 minuta, a upoznajemo novog lika The Writera čija je priča ona koja nedostaje kako bi spojili nastavke.

Još uvijek se ne zna točan datum izlaska, ali bismo ga trebali zaigrati u 6. mjesecu ove godine. Layers of Fear dolazi za Xbox Series X/S, PlayStation 5 i PC.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Josip999

    18.03.2023 - 11:24

    Uživao sam u prvom nastavku, drugi mi je bio dosta lošiji. Do ovog videa treći dio je nosio naziv Layers of Fears a ne opet Fear.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?