HCL.HR

Layers of Fears najavio je plašenje početkom ljeta

Zoran Žalac 20.02.2023.   •   1 komentara


Prerada koja će spojiti dosadašnje dvije igre iz horor serijala Layers of Fears pojavit će se u prodaji tijekom šestog mjeseca ove godine.

Horor avantura Layers of Fears pojavit će se tijekom šestog mjeseca ove godine. Precizan datum još nemamo, ali i ovo je nešto. Iako se radi o preradi postojećih horor avantura s dodatkom novog sadržaja, isto tako se radi o prvom multiplatformskom naslovu koji će koristiti Unreal Engine 5, a da to nije Fortnite. Preciznije rečeno, Unreal Engine 5 bi isprva trebao debitirati u Redfallu na PC-ju i Xboxu, a onda mjesec dana kasnije s ovom igrom i na PlayStationu 5.

Osim okvirnog termina izlaska, developeri su podijelili i nekoliko detalja o novim sadržajima ove kolekcije. Potpuno novo poglavlje prve igre bit će zvano The Final Note, ispričano iz perspektive slikareve žene. S druge strane, Layers of Fear 2 dobit će dodatno poglavlje zvano The Lighthouse, koje će se jasno – odvijati u svjetioniku, a preuzet ćemo ulogu The Writera koji će spojiti dvije igre u jednu cjelinu.

 

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Adam Jensen

    20.02.2023 - 20:57

    Walking simulatori nisu strašni, prvi Layers of Fear je najmanje strašan horror koji sam ikad igrao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?