HCL.HR

Lažni Detective Pikachu film na YouTubeu odlična je reklama koju vrijedi pogledati

Zoran Žalac 08.05.2019.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Na YouTubeu je osvanula lažna verzija filma Pokémon Detective Pikachu i na nju se navuklo skoro tri milijuna gledatelja.

Filmskom hitu Pokémon Detective Pikachu nije trebala dodatna promocija jer su službene najave za film imale milijune pregleda. No, jučer je film dobio zanimljivu promidžbu – netko je na YouTubeu objavio film u cijelosti. Samo ne pravi film, naravno. Na početku vidimo 32 sekunde stvarnog filma, a onda kreće montaža Pikachua koji pleše – 100 minuta.

Iako će ovaj uradak vjerojatno naljutiti neupućene, nekako je teško ljutiti se na slatkog Pikachua. Znamo barem da glumac Ryan Reynolds, koji Pikachuu posuđuje glas u filmu, nije bio ljut na ovo već je podijelio video na svom Twitteru. Sličnu taktiku viralnog marketinga Reynolds je već savladao filmom Deadpool 2.

A čini se da je interes za “Detektivom Pikachuom” iznimno velik. Lažni je film u manje od 24 sata pogledalo skoro tri milijuna ljudi. Ne može im se zamjeriti jer projekcije filma zapravo još nisu ni krenule, barem ne na svim teritorijima. U Japanu se film već prikazuje, u nekim dijelovima Europe premijere kreću danas, dok neke zemlje, uključujući i one iz naše regije, moraju čekati još tjedan dana (16. 5.).

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • dzele

    08.05.2019 - 12:09

    nemoj mi reć da sat i 43 min Pikachu densa xD
    Awesome

    • mr.humic

      @dzele, 08.05.2019 - 15:51

      Da imam 1h i 43min života densao bih sa Pikačuom xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?