HCL.HR

Legendary Tales idućeg tjedna donosi nam mač i magiju u VR okruženju

Stjepan Fikter 02.02.2024.   •   3 komentara


Nakon dvije godine provedene u early access programu, Legendary Tales ubrzo je spreman za izlazak u punoj verziji kad ćemo uništavati kosture i druge protivnike bilo to na PC VR ili PS VR2 platformi.

Idućeg tjedna, preciznije rečeno 8. 2., stavljamo VR uređaj na glavu i ulazimo u punu verziju akcijskog RPG naslova Legendary Tales. Ova igra već je dostupna na PC VR platformi kroz Steam early access program, a uskoro će se moći zaigrati i na PS VR2 platformi. Isto tako, bit će podržan crossplay pa će PC i PS VR2 igraći moći zajedno prolaziti kroz različite tamnice kako bi tamanilil protivnike.

Ono po čemu se Legendary Tales želi izdvojiti na tržištu odnosi se fizikalni sustav borbe. Korištenje šarolikog naoružanja balansirat će između osjećaja kako bi to bilo u stvarnosti, a opet da bude dovoljno zabavno jer je riječ o igri. Osim toga, fizikalni sustav omogućuje korištenje predmeta za obranu pa se tako stolice mogu razbiti od protivnike. Uzevši o obzir kako je ovo akcijski RPG, oružja će također imati posebna svojstva ovisno o njihovom tipu s time kako će se moći i magija koristiti za eliminaciju kostura i drugih kreatura.

Zahvaljujući šarolikoj opremi koja će se moći skupiti, igra podržavati različite stilove igranja te poziva na eksperimentiranje kako bi se pronašla najzabavnija kombinacija za što učinkovitije uklanjanje prepreka. Kako to sve izgleda u pokretu može se pogledati u priloženom traileru.

Komentari (3)

  • Chimichangas

    02.02.2024 - 08:38

    izgleda fora, iako ne znam koliko dugo bi držalo interes.. volio bi probati

  • SanKa

    02.02.2024 - 10:03

    igra izgleda ko da je radjena za ps2. dno dna

  • Djelo_Jerboa

    02.02.2024 - 12:05

    Pod mač batoooo! 🗡🪓

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?