HCL.HR

Legići u lipnju izdominirali listu najgledanijih igara na YouTubeu

Zoran Žalac 07.07.2015.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Među deset najgledanijih igara na YouTubeu prošlog mjeseca našla su se dva LEGO naslova te nekoliko očekivanih najava s E3 sajma.

Prošli mjesec bio je itekako značajan za čitavu gaming zajednicu. Održan je u prvom redu E3 sajam, a izašle su i neke značajnije igre prije ljetne suše. Upravo u toj kombinaciji sastavljena je lista „trending“ igara na YouTubeu tijekom lipnja. Sljedeće igre imale su najviše pogleda u odnosu na broj uploadanih materijala.

1. Batman: Arkham Knight
2. Lego Jurassic World
3. Fallout 4
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. Lego Worlds
6. The Elder Scrolls Online
7. Skylanders: SuperChargers
8. Star Wars Battlefront
9. Final Fantasy VII
10. Heroes of the Storm

Dok Batman: Arkham Knight definitivno nije neko iznenađenje na prvom mjestu, tko bi se nadao da će LEGO igre biti ovako popularne u lipnju? Jurassic Worldu zasigurno je pomogao istoimeni film koji je trenutno u kinima, ali LEGO Worlds sve zasluge za veliku gledanost može pripisati sam sebi. Ili je to ipak do Minecrafta?

Među novonajavljenim E3 igrama opravdano prednjači Fallout 4 koji je po mnogima mogao odnijeti i nagradu za najbolju prezentaciju sajma, kad bi se ista dijelila. Final Fantasy VII Remake će pak ostati zapamćen kao najgledanija igra s najmanje video materijala – jer trailer koji smo vidjeli nije sadržavao stvarni prikaz igre, a nije ni trajao naročito dugo. Ipak, možda i zanimljivije od trailera bile su same reakcije fanova na ovu najavu.

Komentari (4)

  • davork

    07.07.2015 - 10:47

    Igore sta je s novim skinom portala???

    • Ementaler

      @davork, 07.07.2015 - 10:48

      Radi se na tome, ali nemojte nam takva pitanja postavljati ispod bilo kakve vijesti. Mjesto za takva pitanja je na forumu 😉

    • davork

      @davork, 07.07.2015 - 10:55

      Ok,sorry

  • TeroXCro

    07.07.2015 - 14:56

    LEGO Worlds je odlična igra igram je već tjedan dana i skoro pa mi je postala draža nego Minecraft,ali sam ju danas izbrisao jednostavno igra je još u alpha fazi,a ja jednostavno nemogu igrati sa lag spikovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?