HCL.HR

Lenovo Legion Go dobit će nasljednika “kad dođe vrijeme za to”

Zoran Žalac 10.04.2024.   •   3 komentara   •   Tehnologija


Tvrtka Lenovo namjerava nastaviti ulaganja u tržište ručnih gaming PC uređaja te u budućnosti lansirati nasljednika za Lenovo Legion Go.

Asus ROG Ally u bližoj budućnosti dobit će svog velikog brata, baš kao i Steam Deck. A da kategorija ručnih PC uređaja za gaming nije tek prolazna moda potvrđuje i tvrtka Lenovo koja također priprema nasljednika svoje Legion Go platforme.

Menadžer gaming kategorije u Lenovu, Clifford Chong, nedavno je potvrdio planove za Legion Go 2, odnosno “sljedeću generaciju” Legion Go uređaja.

“Još uvijek trošimo puno resursa na poboljšanje postojećeg Legion Go šest mjeseci nakon lansiranja. I dalje se trudimo dostaviti novi val mogućnosti tom proizvodu. To je kategorija proizvoda u kojoj definitivno vidimo potencijal i nastavit ćemo ulagati u nju. Gledamo i prema tome da sljedeća generacija pruži još više mogućnosti kad dođe vrijeme za to.” – izjavio je Chong.

Prodajni rezultati za Legion Go do sada nisu otkriveni i pitanje je hoće li ikada biti. Taj je uređaj predstavnik skupljeg ranga s početnom cijenom od 899,99 eura na našem tržištu. No, uskoro bi ga mogao preteći MSI Claw, i po cijeni i po navodnim performansama.

Komentari (3)

  • darknes5

    10.04.2024 - 11:38

    Meni je stvarno odlican i nema potrebe za novim..nije se ni ovaj razvio kako treba..

  • MateoThePro

    11.04.2024 - 07:21

    Stvarno nema još potrebe za jačim i boljim Legion Go -om, ovaj je i više nego prijenosna zvijer.

  • SonOfOsiris

    12.04.2024 - 21:52

    Znači nikad hhahahah

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?