HCL.HR

Life is Strange nastavlja svoju priču kroz stripove

Hrvoje Smoljić 09.11.2018.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Putovanja kroz vrijeme će i dalje činiti život čudnim kroz seriju stripova u kojima se kao protagonisti vraćaju dobro poznati likovi.

Life is Strange nastavlja skakati kroz vrijeme, no ovaj put ne u interaktivnom obliku već kroz seriju od četiri stripa. Ovisno o odlukama igrača, sama igra je imala više potencijalnih završetaka, a stripovi će priču nastaviti nakon onog sretnijeg. Strip ipak ne opisuje taj završetak kao kanonski, već ga objašnjava kao samo jednog od potencijalno neograničenog broja budućnosti.

Bez prevelikih otkrića za one koji nisu odigrali igru, kroz stripove ćemo i dalje pratiti priču Chloe i Max u pokušajima da razriješe probleme koji su nastali kao posljedica putovanja kroz vrijeme. Također, stripovi će razotkriti sudbine pojedinih prominentnih likova koje su ostale nerazjašnjene na kraju igre.

Prvi od četiri nastavka stripa izlazi sljedeći tjedan, 14. 11., te je mala šansa da ćete ih kod nas naći u tiskanom obliku. No, svima će biti dostupan digitalno po cijeni od četiri dolara ili nekih 25 kuna.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Cro-K

    09.11.2018 - 22:53

    zašto chloe ima muško lice

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?